Map_thumbnail_large_font

Bombus alpinus

Status_ne_offStatus_dd_offStatus_lc_offStatus_nt_offStatus_vu_onStatus_en_offStatus_cr_offStatus_ew_offStatus_ex_off

Bibliography [top]

IUCN. 2013. IUCN Red List of Threatened Species (ver. 2013.1). Available at: http://www.iucnredlist.org. (Accessed: 12 June 2013).

Løken, A. 1973. Studies on Scandinavian Bumble Bees (Hymenoptera, Apidae). Norsk entomologisk Tidsskrift 20(1): 1-218.

Monsevičius, V. 2004. Comparison of three methods of sampling wild bees (Hymenoptera, Apoidea) in Èepkeliai Nature Reserve (South Lithuania). Ekologija 4: 32-39.

Pittioni, B. 1942. Die boreoalpinen Hummeln und Schmarotzerhummeln (Hymen., Apidae, Bombinae). I. Teil. Mitteilungen aus den Königlichen Naturwissenschaftlichen Instituten in Sofia 15: 155-218.

Rasmont, P. and Iserbyt, I. 2010-2012. Atlas of the European Bees: genus Bombus. STEP Project. Atlas Hymenoptera. Mons Available at: http://www.zoologie.umh.ac.be//hymenoptera/page.asp?ID=169.


Citation: Cederberg, B., Michez, D., Nieto, A., Radchenko, V., Rasmont, P. & Roberts, S. 2013. Bombus alpinus. The IUCN Red List of Threatened Species. Version 2014.2. <www.iucnredlist.org>. Downloaded on 03 September 2014.
Disclaimer: To make use of this information, please check the <Terms of Use>.
Feedback: If you see any errors or have any questions or suggestions on what is shown on this page, please fill in the feedback form so that we can correct or extend the information provided